Servis računala O L E G O N

  • servis laptopa zagreb
  • servis računala zagreb

Dobro došli !

Besplatno preuzimanje i besplatna dijagnoza neispravnog uređaja na području Zagreba . Nudimo uslugu besplatnog prijevoza neispravnih laptopa i stolnih računala, komponenti, mobitela, tableta, printera, televizora, monitora itd. Ponudu , molim, poslati na WhatsApp 098/9056-844 ( Viber,SMS ), meilom na olegon@olegon.hr i obavezno navedite koji uređaj želite popraviti , stanje i Vašu lokaciju . Molim ne zvati na mobitel u vezi ponude za prikupljanje uređaja. Na poslanu poruku odgovaram isti dan.

Možda već odavno razmišljate da je vrijeme za mali ili veliki servis Vašeg računala, ali kad se sjetite da morate raspetljati sve kablove, popamtiti gdje koji ide, ubaciti u auto, pronaći servis, naći slobodno parking mjesto .... jednostavno nas pozovite na 098 9056-844 i dogovorit ćemo vrijeme kada možemo doći po vaše računalo, laptop, monitor ili bilo koji drugi uređaj koji možemo popraviti.
Kontaktirati nas možete i na olegon@olegon.hr ili na Viber , WhatsApp da dođemo i pogledamo Vaše računalo ili da ga popravimo u našem servisu.